Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.04.2010 20:58 - Бойко Борисов смъмри тийнеджърка заради обеца на носа
Автор: lovechtoday Категория: Регионални   
Прочетен: 2341 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 25.08.2010 17:03


image
Борисов,  кметът на Ловеч Минчо Казанджиев и екоминистърът Нона Караджова прерязаха лентата на пречиствателната станция Бойко Борисов започна със строга забележка работното си посещение за откриване на пречиствателната станция за отпадъчни води в Ловеч днес. Премиерът бе посрещнат с погача и мед от местна девойка в национална носия и с пиърсинг на носа."Каква е тази обеца тук!", смъмри премиерът момичето и го пипна по лицето.

След като бе поръсен със светена вода и благословен от Ловчанския митрополит Гавриил премиерът заяви:
"Няма по-добра инвестиция от инвестицията в сферата на екологията. Виждате, че когато има работещ кмет, както в Ловеч, правителството прави всичко възможно, за да бъдат усвоявани милиони. Не делим кметовете по партийна принадлежност. Тези от тях, които работят, които градят, абсолютно се толерират, тези, които крадат, отношението ни към тях е видимо.

В Ловеч инвестицията е за близо 20 милиона лева. Ще надградим този проект в името на града. Още повече, че Ловеч ще ставате шампиони тази година. Така че, трябва да ви обръщаме повече внимание."

После Борисов обходи с широка крачка модерния обект. Той се задържа най-дълго в края на съоръжението, където поиска информация дали и какво се лови най-вече в р. Осъм. "Ловете риба! Кефал, мренки... Реката вече ви е чиста!", заяви той на домакините, които го следваха на една ръка разстояние.

Пътьом към изхода на пречиствателната станция Бойко Борисов и кметът на Ловеч Минчо Казанджиев обсъдиха положението с ПФК "Левски". "Повечето от футболистите са ми връстници!", процеди двусмислено той.
На изпроводяк той бе дарен от ловешкия властник с копие на местния Покрит мост, а от областния управител Николай Нанков - с шише отлежала троянска сливова.

"Тази ракия ми напомня за прословутия случай около убийството на Силвия и Васил Добревски. През март 2004 г. намерихме телата им под Гложенския манастир. Тогава игуменът ни покани на чаша ракия в обителта. А бе шест часа сутринта! Казах му: "Досега ми се случвало да ставам от маса с ракия в шест сутринта, но никога да сядам!", разказа с усмивка Бойко Борисов на дядо Гавриил.

Ловешката пречиствателна станция е на обща стойност почти 18 милиона евро, от които 75% финансиране от ЕС и 25% национално финансиране. Изпълнението на строителните работи бе съпроводено от жалби от гражданите заради открити и необезопасени изкопи и от неколкократни спирания на работата, предизвикани от финансови затруднения на строителя и неуредени спорове. Обезщетението, което строителят изплати за акумулираното закъснение, е в размер на 288 хиляди евро.

Станцията ще пречиства около 15 893 кубически метра отпадъчни води на ден, изчислени за 85 600 еквивалент жители. Чрез въвеждането й в експлоатация се подобряват условията на живот на населението на гр. Ловеч и се гарантира опазването на водите на реките Осъм и Дунав.



Тагове:   носа,   обеца,


Гласувай:
0



1. анонимен - На бате Бойко не му влиза в работата ...
23.04.2010 12:22
На бате Бойко не му влиза в работата външния вид на хората.
цитирай
2. анонимен - Браво на "честния" л...
24.05.2010 15:09
Браво на "честния" ловешки кмет!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: lovechtoday
Категория: Регионални
Прочетен: 279521
Постинги: 173
Коментари: 153
Гласове: 124